Övertorneå evenemang

Om sidan / Kontakt

Evenemangskalendern är en sida där privatpersoner, föreningar, företag och organisationer gratis kan lägga in händelser som exempelvis konserter, matcher, marknader och liknande. Evenemanget måste vara öppet för alla och eventuella biljettpriser måste anges i avsett fält. Är det ett gratisevenemang skriver du siffran 0 i rutan för biljettpris.

Ett evenemang är något som inträffar ett visst datum under en begränsad tid och det är den som lägger upp evenemanget som ansvar för att informationen där stämmer.

Publicerade evenemang granskas regelbundet och vi förbehåller oss rätten att ta bort evenemang som kan uppfattas som kränkande, diskriminerande eller nedsättande mot enskilda personer eller grupper. Den som skickar in sådana evenemang kan komma att stängas av från att publicera fler evenemang.

Det är inget krav att registrera ett arrangörskonto men registrerar du ett konto kommer dina evenemang publiceras direkt (det kan annars ta upp till 24 timmar innan ett evenemang publiceras annars) och du kan med ett konto även redigera inlagda evenemang i efterhand om någonting blivit fel eller om något ändras. Ett arrangörskonto är gratis och du kan registrera dig här.

overtorneaevenemang.se drivs av Övertorneå kommun som ett projekt fram till 2020 men kan komma att förlängas om intresse finns.

För frågor eller synpunkter, vänligen maila: kontakt@overtorneaevenemang.se