Övertorneå evenemang

Villkor

Villkor för evenemangskalendern
Evenemangskalendern är en sida där privatpersoner, föreningar, företag och organisationer i Övertorneå kommun gratis kan lägga in både fysiska och digitala evenemang. Evenemanget måste vara öppet för alla och eventuella biljettpriser måste anges i avsett fält.

Varannan vecka, i mån av tid, publicerar vi en överblick på kommunsidorna i det tryckta annonsbladet ”Övertorneånytt” över de evenemang som läggs upp här. Där tar vi med namn på evenemanget och arrangörens namn. Vi garanterar ingen plats på sidorna utan publicerar en överblick i mån av tid. Om du publicerar ett evenemang i vår digitala kalender godkänner du samtidigt att vi får publicera en sammanfattning i Övertorneånytt.

Lagring av uppgifter
När du publicerar ett evenemang i vår kalender lagras uppgifter om arrangemanget, arrangören och lokalen/platsen för arrangemanget. Vi lagrar dessa uppgifter för att underlätta för den som vill publicera evenemang i framtiden (exempelvis genom att lagra adresser för vanliga arrangemangslokaler samt dina kontaktuppgifter som arrangör så att du slipper lägga upp dessa på nytt varje gång). Du kan när som helst begära att få ut de uppgifter som lagrats då du skickat in arrangemang och du kan också begära att få dessa raderade. Hör av dig till mailadressen nedan.

Ansvar
Användare av sidan ansvarar för det material som de publicerar och för evenemangen. Övertorneå kommun modererar inga inlägg från användare i förväg utan tillhandahåller enbart plattformen. Varje användare som publicerar material kan skapa ett användarkonto och redigera sina publicerade evenemang och det är upp till varje arrangör att se till så att uppgifter är korrekta och uppdaterade. Varje användare av sodan ansvarar för att se till så de har tillstånd från eventuell upphovsperson att publicera den text och bild som de publicerar.

Övertorneå kommun har rätt att när som helst avpublicera material som kan vara ett brott mot dessa villkor eller svensk lagstiftning.

För frågor eller synpunkter, vänligen maila: kontakt@overtorneaevenemang.se