Övertorneå evenemang

Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Norrbottens Big Band – Ida Sand feat Ola Gustavsson

30 januari kl. 19:00 - 21:00

200$

Tisdag 30 januari kl. 19.00 speltid 2 tim inkl paus.

Fika och förfriskningar finns att köpa i pausen

Biljettpris 200 kr, med scenpass: 150 kr, ungdom 100 kr.

Biljetter säljs vid dörren.

Arrangörer: Övertorneå teaterförening och Övertorneå Kommun

Lokal: Folkets Hus Biosalong

Tänk dig marschband, brassband, processioner och festival! När Ida Sand och hennes äkta hälft Ola Gustafsson åter teamar upp med Norrbotten Big Band är det just den stämningen som bjuds!

Förra gången vi såg dem bägge tillsammans med storbandet var det ett blandat material som stod på menyn. Nu knyter de hårdare an till sina rötter, och låter rhythm & blues möta ett tajt storband med urstarka solister, lekfulla upptåg och ett – just det! – äkta New Orleans-sväng.

Kompositionerna spänner från klassiker i stil med When The Saints Go Marching In till material av Dr John och The Meters. Arren varierar mellan gammalt och nytt och brasset kommer att vara centralt där i myllret, avslöjar Sand. Programmet har mejslats fram i nära dialog med storbandets konstnärlige ledare Joakim Milder.

Ida Sand omnämns ofta som jazzsångerska, men är lika mycket rhythm- & bluessångerska. Hennes rötter ligger nära det tunga svänget och inspiration skaffar hon inte sällan genom att landa på familjens sommarställe just i Norrland, där hon finner lugn i miljön och kan tanka energi hos släkt och vänner.

Ola Gustafsson är norrlandsson och tillika gitarrist som hörs i samarbeten med namn såsom Ulf Lundell, Lars Winnerbäck, Bo Kaspers Orkester m.fl.

Detaljer

Datum:
30 januari
Tid:
19:00 - 21:00
Kostnad:
200$
Webbplats:
www.folketshus.info

Arrangör

Övertorneå teaterförening
Telefon:
0703450902
E-post:
marita.mattsson@barsk.se
Visa Arrangör-webbplats

Plats

Folkets hus Övertorneå
Industrivägen 3
Övertorneå, 95732 Sverige
+ Google Map
Visa Plats-webbplats